Select your language

ficalis logo

Select your language

Prijava za ITF 'CRO

Na priredbu se možete prijaviti preuzimanjem MS Word dokumenta ili popunjavanjem online obrasca.
Obratite pažnju da je zadnji dan prijave 15. listopada u tekućoj godini!

 

MS Word dokument

Ako se želite prijaviti putem MS Word dokumenta molimo Vas da ga preuzmete, ispunite i pošaljete na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Preuzmi

Online obrazac

Polja sa oznakomsu obavezna.

*PRIJAVITELJ:

Prijavljuje audiovizualni proizvod – film / video / web

Film/Video:

Film/Video se može poslati WeTransverom na naš e-mail; fiscalis@fiscalis.hr

*Prijavitelj ispunjava formular za svaki prijavljeni film/video/web stranicu. Krajnji rok podnošenja prijave i slanja i filma/vida/spota je 15. listopad t.g.

Prijavitelj je dužan uplatiti kotizaciju (PDV nije uključen u cijenu) po svakom prijavljenom filmu/videu/spotu, a prema grupaciji i to:

** A & B/ 95€
** C / 58€

 

**Prijavitelju, uplatom kotizacije pripadaju 2 gratis akreditacije kojima mu se osigurava: besplatno sudjelovanje u 3-dnevnom programu manifestacije, ceremoniji dodjele nagrada na završnoj svečanosti i 2 mjesta na gala večeri te popust na cijenu hotelskog smještaja koju plaća Prijavitelj.
HOTELSKI SMJEŠTAJ - akreditirani sudionici (ukoliko im je potrebno) rezervaciju vrše izravno s hotelom, po extra dogovorenoj cijeni koju izravno plaća hotelu.

Hrvatski prijavitelj plaćanje kotizacije vrši u KN (po srednjem tečaju HNB na dan uplate), kod OTPbanka d.d., IBAN: HR 10224070001100618909, za ITF’CRO c/o Fiscalis d.o.o. Split.

Prijavitelj izvan Hrvatske, plaćanje kotizacije vrši u EUR na devizni račun: OTPbanka d.d. IBAN No: HR 10240700011618909, BIC/Swift kod: OTPVHR2X, s naznakom za ITF’CRO c/o FISCALIS d.o.o. Split, Hrvatska.