Select your language

ficalis logo

Select your language

Pravila o privatnosti

 

Tko prikuplja podatke?

FISCALIS d.o.o, Vukovarska 6, 21000 Split, Hrvatska; (u daljnjem tekstu: "mi" ili "FISCALIS"), u našim uslugama prikupljamo i obrađujemo osobne podatke u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima.

 

Koji se podaci prikupljaju?

Prikupljamo osobne podatke, kao i neke druge podatke potrebne za realizaciju predmetne manifestacije. Osobni podaci su podaci koji se odnose na identificiranu osobu ili osobu koja se može identificirati, a u ovom slučaju te su vaše ime i prezime, broj telefona, mobitela, faxa, elektronička pošta, adresa i OIB. Vaše osobne podatke prikupljamo kada koristite "obrazac za upit" ili jedan od pet "obrazaca za prijavu" na web stranici FISCALIS.

 

Koji je pravni temelj za obradu podataka?

Osobni podaci potrebni su u procesu realizacije predmetne manifestacije. Također će se koristiti za daljnju međusobnu komunikaciju. Vaši podaci dostupni su samo FISCALIS osoblju.

 

Hoće li se podaci dijeliti s trećim stranama?

FISCALIS se obvezuje da neće otkrivati osobne podatke trećim osobama, osim u svrhu realizacije predmetne manifestacije.

 

Kako će se koristiti informacije?

Osobni podaci prikupljaju se prije svega kako bi se osigurala realizacija predmetne manifestacije.

Prilikom slanja Vaših osobnih podataka, slažete se da vas uključimo u realizaciju predmetne manifestacije. To smatramo Vašim izričitim pristankom korištenja navedenog.

 

Koliko dugo će se podaci pohranjivati?

Čuvat ćemo vaše podatke koliko god je potrebno za postizanje svrhe za koju smo ih prikupili.

 

Koja prava ima subjekt podataka?

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi vaših osobnih podataka, povlačenju vaše privatnosti u bilo kojem trenutku i brisanju vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe.

 

Imam li pravo na dobivanje informacija i opoziva?

Imate pravo od nas u svakom trenutku zatražiti informacije o podacima koje smo prikupili o vama.
Ako ste dali pristanak za korištenje podataka, možete ga opozvati u roku od 30 dana po realizaciji predmetne manifestacije.

Sve zahtjeve i upite za informacijama ili prigovore za obradu podataka potrebno je poslati na našu elektroničku poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..