Select your language

ficalis logo

Select your language

Predsjednik F.I.J.E.T. Tijani Haddad

fijet logo

WORLD FEDERATION FOR
JOURNALISTS AND TRAVEL WRITERS

tijani haddad

Tijani Haddad, Predsjednik FIJET-a
Tunis, 19. studenog 2018

Gospodin
VOJKO PLEŠTINA
INTERSTAR, ITF'CRO, KEA-CRO
c/o FIS CALIS d.o.o.
Vukovarska 6
HR - 21000 SPLIT

Dragi Vojko,
Želim Vam zahvaliti što ste nas ugostili na 21 Međunarodnom festivalu turističkog filma - ITF 'CRO 2018. U Solinu. Hvala Vam što ste me pozvali da održim govor.

Vojko, pod Vašim sposobnim vodstvom, reputacija Međunarodnog festivala turističkog filma ima važnu ulogu u mnogim aspektima turizma, posebno u aspektima održive strategije u turističkoj industriji uključujući lokalne zajednice . Od srca Vam čestitam na efektivnom, uspješnom i produktivnom međunarodnom događaju.

Bila mi je čast biti pozvan na međunarodni festival turističkog filma koji pruža vrijedne turističke ljudske resurse uključujući ljude koji su pridonijeli uspjehu turizma i turističkih medija.

Nagrade se dodjeljuju pojedincima ili bilo kojoj vrsti organizacije koji su dali izniman doprinos u mijenjanju svojih zajednica, za pozitivan međunarodni utjecaj, za oglašavane i inovacije u medijima, za kreativnost i pojedincima koji stoje iza tih uspjeha.

U ime svih članova FIJET-a želimo Vam zahvaliti što ste prepoznali naš doprinos u polju turizma i turističkih medija. Ova godišnja manifestacija najveća je vrijednost nagrade.

Osim toga, bili smo s prekrasnim timom ljudi, svi prijateljski nastrojeni i spremni pomoći. Bilo je jedinstveno iskustvo biti u srednjoj Dalmaciji, učiti o njoj i uživati u predivnom okruženju.

Hvala vam što ste iskazali povjerenje u moje sposobnosti da preuzmem ulogu počasnog predsjednika. Čast mi je i privilegija prihvatiti ulogu i služiti joj.

Hvala što ste me pozvali da sudjelujem, bilo je prekrasno iskustvo.

S poštovanjem,

Tijani Haddad
Predsjednik FIJET-a